حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

فروشنده شوید

طرزتهیه مربا خلال نارنج

طرزتهیه مربا خلال نارنج

مواد لازم برای مربای پوست نارنج

    خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
    شکر یک کیلو
    آب لیمو دو قاشق غذاخوریمربای پوست نارنج

مربای پوست نارنج

 

طرز تهیه مربای پوست نارنج

طرزتهیه مربا خلال نارنج ، خلال نارنج ها را پاک کنید و بشویید و مدت سه ساعت در آب گرم خیس کنید تا تازه و نرم شوند. در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.خلال ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند جوش بزند.
سپس خلال ها را در آب کش بریزید و با آب سرد بشویید. این عمل را برای 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی خلال ها گرفته شود.شکر را با سه لیوان آب روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از این که شکر کاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال ها را داخل شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم شربت قوام بیاید.در انتها آب لیمو را به مربا اضافه کنید. بعد از یکی دو جوش، مربا آماده است. 

نارنج دارای خواص و فواید شگفت انگیزی برای سلامت بدن است، از خواص نارنج می توان به کاهش وزن، جلوگیری از ریزش مو، بهبود سرماخوردگی و بهبود یادگیری اشاره کرد.

این میوه نقش محافظ نفرو در برابر آسیب های ناشی از کلیه ایفا می کند پس از مطالعات مختلف به این نتیجه رسیده ایم این به خاطر محتوای فلاونوئید و خواص آنتی اکسیدانی در میوه است.

یکی از مزیت های اصلی نارنج قابلیت سفت کنندگی آن است چربی اضافی را به خود جذب می کند که به تعادل ایجاد روغن در پوست کمک می کند اسیدهای چرب فعال و نیز نوعی که مستعد جوش هستند را آرام می کند با این حال، پوست را به اندازه برخی از فرمول های مصنوعی، که می تواند سخت باشد از بین نمی برد. بعد از استفاده از یک فرمول در کنار پرتقال پوست احساس تعادل ،طراوت می کند.همچنین می توانید با مراجعه به اینجا خلال نارنج مرغوب را تهیه نمایید.

سلمان كالا 2
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

X